Back to top

O nama

Nobody Covers You Better

Firestone Building Products je deo Bridgestone korporacije, najvećeg svetskog proizvođača guma. Koristeći uspeh Bridgestone-a i Firestone-a, u razvoju polimera gume, Firestone Building Products je postao globalni lider u proizvodnji krovnih membrana na bazi gume, i membrana za pokrivanje tla za široki spektar indistrijskih, komercijalnih i stambenih krovova. Kvalitetni proizvodi, ekspertska ugradnja, i posvećenost profesionalnoj usluzi, potpomognuti snagom više milijardi dolara vrednom korporacijom, jasno dokazuju da “Nobody Covers You Better”, od Firestone Building Products-a.

Više od 1.500.000.000 m2 dokazanih karakteristika

Firestone Building Products je ušao na tržište hidroizolacionih membrana 1980. godine. Do danas, kompanija je proizvela više od 1.500.000.000m2 jednoslojnih membrana, koje su ugrađene širom sveta. To dostignuće dovodi Firestone Building Products do lidera u proizvodnji EPDM i TPO(FPO) membrana.  Za ovih 35 godina, izvođači, vlasnici objekata, investitori, arhitekte  su zadobili poverenje u Firestone Building Products, kao superiorni krovni, i geo sistem.

Kompletna linija rešenja visokog kvaliteta

Posvećenost Firestone-a da ponudi kompletnu liniju visoko kvalitetnih rešenja je dovela do širokog asortimana:

  • Krovni sistemi
  • Termoizolacija
  • Geo sistemi za hidroizolaciju tla

Od istraživanja i razvoja kroz proizvodnju proizvoda, Firestone Building Products sledi smernice stroge kontrole kvaliteta kako bi se obezbedilo da svaka komponenta Firestone Krovnih i Geo sistema zadovoljava ili prevazilazi industrijske standarde. Postrojenja rade sa opremom poslednje generacije, kako bi ponudili kvalitetne krovove i sisteme za oblaganje koji su napravljeni da  traju . Sve fabrike poseduju ISO 9001 i ISO 14001 sertifikat, koji su svedočanstvo posvećenosti kompanije u sistem kvaliteta i upravljanja životnom sredinom.